За нас

„Diamond House“ е бързо развиваща се агенция за недвижими имоти, посветена изцяло на тези, които желаят да закупят или наемат луксозен имот, както и за тези, които са любопитни да откриват нови архитектурни, интериорни решения и  тенденции. Агенцията ни осигурява високо професионално нива на обслужване за настоящи и бъдещи собственици на имоти в България и извън нея. Ние се грижим за комфорта, спокойствието и защитаваме интересите на нашите клиенти.

Независимо дали става дума къща или апартамент, „Diamond house“  разполага с голям избор от атрактивни къщи, апартамени, хотели, офиси, магазини  и др., които се намират в най-желаните, шикозни и престижни райони за живеене в столицата и извън нея.

Понякога недвижимите имоти могат да бъдат част от нашата история, понякога са вдъхновение от нови архитектурни елементи, или в други случаи просто са красиви примери за това как можете да трансформирате пространство в невероятен лукс с правилните интерирни решения.

Каквато и да е причината, да си търсите луксозен, но същевременно уютен дом, ние искаме да Ви предложим възможно най-добрите имоти на пазара.  Независимо дали сте привлечени от красотата на имотите, тяхното местоположение, вдъхновението от интериорните тенденции на пазара или иноваците в архитектурата, ние ще ви предложим много съвременни и стилни имоти подходящи за вашият вкус и съобразени с вашето желание, независимо дали то е да закупите дом за мечти или да направите инвестиция.

 Ние ще Ви помогнем във вашият избор и ще бъдем с вас от самото начало , за да сме сигурни, че това, което купувате или наемате е правилният избор за вас.

„Diamond House“ е гаранция за качество и стил, перфекционизъм и коректност. Ние се отличаваме с  висок професионализъм и предлагането на едни от най- атрактивните,актуалните и  интересни имоти на пазара, което вярваме, че ни прави уникални по рода си, както и лоялен и коректен партньор за нашите клиенти.

Call Now Button